Handelsbetingelser

§ 1 Priser
Alle priser er i DKK.og incl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for prisstigninger, 
valutaændringer, force majeure, udsolgte varer og trykfejl.
Vi tager følgende korttyper :
Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, American Express og Discover.
igennem paypal, bankoverførsel

 

§ 2 Foretag sikre betalinger med PayPal
Din betaling for dette køb bliver behandlet sikkert af PayPal. Her er nogle af PayPals metoder til at beskytte dine oplysninger:
 

  • Vi anvender branchens bedste værktøjer til kryptering og forebyggelse mod bedrageri.
  • Vi sender en bekræftelses-e-mail, hver gang du foretager en betaling.
  • Dine finansielle oplysninger afsløres aldrig, heller ikke til forhandleren.

  

§ 3 Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra www.ausfart.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Varene bliver sendt med PostDanmark med en leveringstid på ca. 1 - 3 dage. Hvis varen er udsolgt, går der dog længere tid. Ved betaling med kreditkort eller bankoverførsel afsendes varene når betalingen er modtaget. Stort set samtlige bestillinger bliver afsendt i papkasser, så varerne er fuldstændige intakte ved ankomsten.

 

§ 4 Reklamation
Vi yder 2 års reklamationsret på alle varer i vores webshop. Er en vare defekt ved modtagelsen eller skulle en vare mod alt forventning gå i stykker inden for reklamations perioden, som ikke skyldes almindelig slidtage eller "hårdt" brug. Så vil vi gerne først kontaktes pr. mail eller telefon, hvorefter varen returneres til os med en kopi af fakturaen samt en udførlig fejlbeskrivelse.

Du kan kontakte os på mail: info@ausfart.dk
Tlf: 30807810

 

§ 5 Fortrydelse
Fortrydelse eller ombytning af varer skal ske senest 14 dage efter varen er modtaget. Hvis varen er plomberet og denne er blevet brudt eller emballagen af andre grunde ikke er intagt gives der ingen refundering.
Varen skal i returneres i samme stand som modtaget, d.v.s. at den skal returneres i original emballage, for så vidt det er muligt. Du holder selv udgiften til returnering 

Husk der kontakte os inden du sender din pakke retur på: info@ausfart.dk eller telefon 30807810

Retur Adresse:

Ausfart.dk

Borgergade 47

7270 Stakroge

 

§ 6 Hvis en vare er udsolgt
Hvis en vare mod forventning skulle være udsolgt, vil du omgående blive kontaktet på mail af vores salgsafdeling, som vil tilbyde dig en alternativ vare. Du bestemmer selv, om du vil tage imod tilbudet, eller om du ønsker ordren annulleret.

 

§ 7 Spørgsmål
Har du spørgsmål vedr. varer, bestillingen eller vil du have lidt personlig rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

www.ausfart.dk
CVR. 25269624